Přihlašujte se do Regionální ligy Prahy a Středních Čech 2023/2024

Prosíme vás o přihlášení do soutěží družstev dospělých na příští sezonu 2023/2024.

Přihlášky zasílejte do 20. 7. 2023 na maily: lukyno.kurz@seznam.cz a prahabadminton@seznam.cz

2. RL

Systém 2. RL bude shodný s letošní sezonou. Každý s každým 2x, bez play-off, konečné výsledky po základní části – 6 hracích kol. Nejlepší družstvo Prahy a STČ postupují do kvalifikace o 1.CL. (Systém kvalifikace o 1. RL bude určen v novém rozpisu ČBaS) Poslední dvě družstva baráž o udržení. Právo účasti mají družstva na základě výsledků této sezóny.

https://www.prahabadminton.cz/…ga/

3. RL

Na základě počtu přihlášených družstev se dále rozhodne, zda-li zůstaneme pouze u 3. RL nebo bude nově zřízena i 4. RL. O systémech soutěží se rozhodne dle počtu přihlášených družstev. Principielně ale bude systém co nejvíce podobný 2. RL, případně jako letos na dvě části. O rozdělení do soutěží bude rozhodnuto na základě letošních umístění jednotlivých družstev.

Startovné

Startovné bude nově 8600 Kč za družstvo. Příspěvek pro pořadatele bude 1200 Kč za každé odehrané utkání v daném místě. Cílem je právě navýšení částky proplacené pořadateli. Hraje se vždy jeden hrací den o víkendu během celého roku, 6-7 hracích kol (dle termínového kalendáře).

Soupisky

Soupisky družstev bude třeba řešit až v září. Zatím prosím pouze o přihlášení. Myslete ale na to, že do každého družstva musí být min. sestava 4 muži + 2 ženy.